Jus Yang Mengatasi Diabetes Jenis 2 dalam 1 Minggu

​Cuba resipi jus ini dan kurangkan diabetes tahap 2 anda dalam masa seminggu. Apabila digabungkan pembunuh diabetes dan makanan berasaskan tumbuhan yang menghapus diabetes, jus ini adalah yang lebih kuat.

Untuk mendapatkan hasil yang optimum perlu mengelakkan makanan seperti pasta, nasi, kentang, jagung, dan makanan yang diproses yang mengandungi tepung, gandum, gluten, gula, sirap jagung, dan jenis separa hidrogenasi minyak (lemak trans).

Jus Bayam Dan Saderi

​Bahan-bahan:
3 genggam bayam
2 batang saderi, menggunakan daun dan juga
1 lobak merah
1 epal hijau
1 timun, pilihan
5g garam buluh korea

Persediaan:
Bersih dan kupaskan kedua-dua epal dan lobak merah, dan keluarkan benih epal. Kisar bersama-sama dengan bayam, saderi dan Garam Buluh Korea menjadi jus

Nota: Lobak kaya dengan kalium adalah untuk mengimbangi tahap natrium yang tinggi dan sering dikaitkan dengan tekanan darah tinggi. Lobak dapat mengawal darah dan membantu dalam merawat masalah penglihatan yang berbeza dalam pesakit kencing manis.

​Bayam adalah tinggi dengan kalsium, beta-karotena, vitamin A dan C, dan dengan itu dapat menyediakan pelbagai manfaat kesihatan. Saderi pula mengandungi kalium dan magnesium, mineral yang dipercayai menjadi penting dalam mencegah dan merawat tekanan darah tinggi. Epal hijau yang kaya dengan asid mallic, berkesan dalam menurunkan paras gula dalam darah. Garam Buluh Korea mengandungi lebih daripada 70-80 jenis mineral yang penting untuk mengaktifkan pankreas. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa Garam Buluh Korea mampu meningkatkan sensitiviti insulin.

Jus Taugeh Dan Kacang Buncis

​Bahan-bahan:
10-12 tauge
2 cawan kacang buncis
1 timun (pilihan)
1 lemon (dikupas)
5g garam buluh korea

Persediaan:
Kisar tauge dan kemudian kacang buncis dan akhirnya, lemon dan Garam Buluh Korea. Kacau sehingga rata.

Nota: tauge dan kacang buncis kaya dengan mineral dan tenaga yang diperoleh melalui penciptaan vitamin B6. Mereka juga adalah sumber yang sangat baik untuk insulin. Bersama-sama dengan garam buluh, peremajaan pankreas juga bekerja pada masa yang sama.

Untuk Mendapatkan Maklumat Lanjut Tentang Kencing Manis Dan Garam Buluh, Sila Klik: INI

About the Author Allan Chai

>