Testimoni Kencing Manis Daripada Pengguna Online

Kencing Manis, Tekanan Darah Tinggi

Zaitun Binti Mohammad, 48, Jerantut, Pahang

Saya mengamalkan garam buluh HKIII hanya satu bulan, tangan sebelah kanan saya yang limpuh sudah boleh mengangkat barangan berat dan pulih seperti sediakala.

Kencing Manis

Jamilah Binti Ahmad, 57, Jengka, Pahang

Selepas mengamalkan garam buluh HK3, bacaan gula saya telah menurun dari bacaan 26.6mmol/Lkepada 5.3 mmol/L hingga tahap normal sekarang ini.

Kencing Manis, Bawasir Dalam

Yah Binti Talib, 56, Gelang Patah, Johor

Saya mencuba 3 paket garam buluh HKIII sehari sejak 12/07/2006. Pada hari kedua,saya membuang air besar yang berdarah selama 3 hari. Selepas itu, saya tidak berasa bisa ulu hati lagi. Satu minggu kemudian, saya pergi ke klinik kerajaandan mendapati gula dalam darah saya menurun daripada 14mmol/L ke 7mmol/L. Pada hujung bulan,saya pergi ke klinik lagi, dan mendapati gula dalam darah berada pada tahap normal iaitu 6.7mmol/L. Doktor juga memberitahu bahawa  kolestrol badan saya pun berkurang.

Kencing Manis, Sembelit, Susah Tidur Malam

Patimah Binti Yahya, 56, Perling, Johor

Saya menghidapi kencing manis, sembelit dan masalah susah tidur malam. Dengan mengamalkan 3 paket garam buluh hk3 sehari selama 7 hari, Insyallah…Bacaan gula dalam darah saya dah menurun dari 14 mmol/L ke 7 mmol/L. Sebelum ini saya dah mengidap kencing manis selama 3 tahun. Hari ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada En Ibrahim yang meperkenalkan produk HKIII ini kepada saya. Sama juga terima kasih kepada KLS Marketing. Kini, saya memperkenalkan produk ini kepada ramai kawan saya dan ramai daripada mereka dah cuba. Sekian terima kasih!

Selain daripada penyakit kencing manis, garam buluh juga bermanfaat kepada penyakit-penyakit lain seperti berikut:

Strok, Koma, Masalah Hempedu

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En. Kasim, Batu Pahat, Johor

Saya disahkan koma disebabkan pembuluh darah tersumbat dan masalah hempedu yang serius. Saya terpaksa bergantung kepada mesin oksigen untuk pernafasan supaya nyawa saya boleh diteruskan. Isteri saya memberikan Garam Buluh HK3 + air masak , dimasukkan ke paip pemakanan melalui hidung ke perut. Ini adalah kerana saya tidak boleh menelan pada masa tu. Selepas 2 minggu, saya dah sedar dan doktor sahkan saya boleh menjalankan pembedahan hempedu sebab jantung saya dah kuat balik. Sebagai pengetahuna tuan/puan, pembedahan tidak boleh dijalankan apabila jantung lemah dan kurang oksigen. Saya percaya Garam Buluh HK3 membantu meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh saya sehingga saya boleh sedar dalam jangka masa begitu pendek. Luka pembedahan juga cepat menyembuh setelah mengamalkan garam buluh hk3. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada HKIII!

Bayi Garam Buluh HKIII

Kak Neng, 41 tahun, Singapore

Saya susah nak percaya pada umur 41 tahun ni, saya dah mengandung! Proses bersalin amat senang dan begitu lancar tanpa kesakitan ketara. Ini adalah keajaiban pada diri saya. Terima kasih Garam Buluh HKIII!

Bayi Garam Buluh HKIII

Chieng Beng Chin, 34 Tahun, Sibu, Sarawak

Saya menceburi Garam Buluh HKIII sejak bulan Ogos pada tahun 2004. Pada bulan Febuari 2005, haid say ‘melawas’ terus-menerus selama sebulan. Doktor pun member saya ubat dan menasihati saya ‘mengira masa’ (pengeluaran ovum) supaya kehamilan terjadi. Saya bersama suamiku bersabar menunggu 3 bulan, namun, tidak berkesan. Selepas mengambil garam buluh HKIII, saya terperanjat, sebab dalam tempoh yang begitu singkat, didapati saya telahpun hamil! Kini, anak saya kelihatan sihat sekali. Doktor dan jururawat bertanya apa yang saya beri makan kepada bayi sehingga begitu comel sekali. Saya yakin Garam Buluhlah yang menyebabkan anak saya begitu comel dan sihat. Terima kasih KLS Marketing!

Tuberculosis

Cik Indah, 14 Tahun, Parit Yani, Johor

Selepas mengamalkan Garam Buluh HK3 selama 3 bulan, saya tidak perlu bergantung kepada mesin oksigen lagi. Kandungan oksigen dalam darah dah normal (disahkan oleh doktor perubatan). Kini, saya dah sembuh sepenuhnya daripada penyakit TB.

Sembelit, Sakit Kerongkong

En. Zakri bin Yussof, 39 Tahun, Jengka

Saya mengalami masalah sembelit dan selalu sakit kerongkong. Sudah bermacam-macam produk kesihatan saya cubakan, tetapi tidak berkesan. Pada suatu hari, saya diperkenalkan oleh En. Yunos tenteng produk garambuluh HKIII lalu saya mencubanya. Dalam masa seminggu, pembuangan air besar saya telah lancar dan sakit kerongkong juga diperbaiki. Jadi, saya mengamalkan produk ini hingga sekarang. Saya ingin mengucapakan terima kasih kepada syarikat KLS Marketing yang dapat membantu mereka yang bermasalah seperti saya. Tidak lupa juga mengucapkan terima kasih kepada En. Yunos yang memperkenalkan saya produk yang ‘seajiab ini’!

Sakit Lelah (Asma)

En. Ahmad Bedui Bin Hj Sapinee, 58 Tahun, Jengka

Saya dengan ikhlas hati ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat KLS Marketing. Sebelum saya menggunakan garam buluh, saya mengidapi sakit lelah selama 10 tahun dan sudah banyak usaha saya buatkan untuk mengubatinya. Namun, tidak berjaya. Setelah saya menggunakan garam buluh HKIII, didapati sungguh berkesan. Kini, penyakit asma saya yang serius 100% telah menurun kepada 10%. Sekian Terima Kasih!

Sakit Pinggang,Tekanan Darah Tinggi

Gastritis, Penyakit Jantung, Tekanan Darah Tinggi

Resdung

Jerawat

Kencing Manis, Obesiti

Migrain

Kencing Manis, Katarak

Tuberkulosis (TB)

Migrain

Gout

Disklaimer: Produk ini tidak bermaksud untuk mengubati apa-apa penyakit. Keputusan mungkin berlainan daripada individu ke individu

*Anda juga boleh membaca testimoni garam buluh pada laman web official HKIII di www.hk3.com.my/ms/testimoni-garam-buluh/